Ajankohtaista

HALUAMME TEHDÄ MAAILMAN PARASTA KOIRANRUOKAA – MARKKINOILLA KAHDENLAISIA NAPPULOITA

Koiramme ansaitsevat parasta. Me haluamme tehdä maailman parasta koiranruokaa ja teemme sen eteen töitä päivittäin. Tutkimme, kehitämme, testaamme ja uudistamme tuotteita sekä koko toimialaa. 

Viimeinen harppaus matkalla yhä terveellisempää ja maistuvampaa koiranruokaa on uusi, patentoitu kylmäpuristusmenetelmä. Sen etuna on muun muassa ravintoaineiden korkeampi säilyvyys valmistusprosessissa sekä nappuloiden parempi sulavuus koiran elimistössä. Uuteen linjastoon siirryttäessä markkinoilla on hetken kahta erilaista nappulaa. Uudet, entistä terveellisemmät ja maistuvammat tuotteemme tunnistat ”Tuttu tuote–Uusi muoto” -tarrasta.

Kuten kaikessa kehittämisessä, joskus vastaan tulee yllätyksiä. Joidenkin pakkausten nappulat jäivät suunniteltua pehmeämmiksi, jonka seurauksena pakkauksissa oli jauhautuneita nappuloita. Jauho tai nappulan pituus eivät vaikuta ruuan tuoreuteen, makuun tai terveellisyyteen, mutta saattaa olla hankalaa syötävää koiralle. Jos olet ostanut tällaisen pakkauksen ja olet siihen pettynyt, niin olethan yhteydessä: info@dagsmarkpetfood.fi

Tuotannossa asiaan on jo reagoitu, ongelma paikallistettu ja tilanne korjattu. Asia olisi mahdollisesti jäänyt huomaamatta ilman yhteydenottojanne. 

Teiltä saamamme palaute on meille ensiarvoisen tärkeää kehittäessämme maailman parasta koiranruokaa, kiitos siitä! 

TYÖNJOHTAJA HAUSSA KARIJOEN TEHTAALLEMME

Etsimme nyt joukkoomme työnjohtajaa Karijoen tehtaalle vastaamaan tuotannon tehokkaasta läpiviennistä. Työskentelet itse tuotantoon osallistuen sekä samalla muun tuotantohenkilöstön esimiehenä. Työhön kuuluu myös tilauksiin ja toimituksiin liittyviä tehtäviä sekä koneiden ja laitteiden huoltoon liittyviä tehtäviä. Lue lisää http://blog.dagsmarkpetfood.fi/tyonjohtaja-haussa-karijoen-tehtaallemme

VIE RAKKAASI ULOS SYÖMÄÄN!

Järjestämme Helsingin Kaivopuistossa piknik -tapahtuman 18.9. klo 18 alkaen. 

Tervetuloa herkuttelemaan suomalaisen koiranruoan parissa!

PATENTOIMME ENTISTÄ PAREMMAN NAPPULAN!

Kehitimme Dagsmarkilla aivan uudenlaisen tavan valmistaa kotimaista koiranruokaa. Patentoitu kylmäpuristusmenetelmä säilyttää nappuloissa enemmän ravintoaineita helpommin sulavassa muodossa.

LUE LISÄÄ BLOGISTAMME

Dagsmark on suomalaista lähiruokaa koirille