Patentoimme entistä paremman nappulan!

Tuotteemme valmistetaan nyt kylmäpuristusmenetelmällä ja markkinoilla on tällä hetkellä kahta erilaista nappulaa; vanhoja tuttuja ekstruusionappuloita ja uusia kylmäpuristuspellettejä!
Uudet, entistä terveellisemmät ja maistuvammat kylmäpuristustuotteemme tunnistat ”Tuttu tuote–Uusi muoto” -tarrasta.

Kehitimme aivan uudenlaisen tavan valmistaa kotimaista koiranruokaa.

Patentoitu kylmäpuristusmenetelmämme säilyttää nappuloissa paremmin ravintoaineet helpommin sulavassa muodossa.

Valmistamme kaikki koiranruuat kylmäpuristusmenetelmällä aiemman kuumennuskäsittelyn sijaan. Kylmäpuristus tekee nappuloista entistäkin terveellisempiä ja vatsaystävällisempiä koirallesi. Ne hajoavat ruoansulatuskanavassa nopeasti ja ravinteet imeytyvät tasaisemmin ja nopeammin kuin tavanomaisella kuumennuskäsittelyllä valmistetussa tuotteessa. Myös koirasi hyvinvoinnille tärkeät ravintoaineet säilyvät nappulassa entistä paremmin.

Uusi menetelmä on paitsi koirallesi myös ympäristölle parempi valinta: nappulan valmistuksessa kun ei enää tarvita uunia tai korkeita lämpötiloja – pelkkää puristusvoimaa!

Tämä valmistusmenetelmän muutos oli iso askel kohti ekologisempaa valmistusprosessia ja terveellisempää lopputuotetta.

Häme ja Savo tullaan valmistamaan tällä uudella menetelmällä myös, tunnistat tuotteet pakkauksen tarrasta Tuttu tuote — Uusi muoto.

Patentin ovat kehittäneet Dagsmarkin tuotantopäällikkö Katja Honkasalo ja perustajaosakkaamme, elintarvikekemian tohtori, dosentti Jukka Kaitaranta.

Dagsmark on suomalaista lähiruokaa koirille