Dagsmark Petfood

Mikä koiranruokavalmistaja on Dagsmark Petfood?

Me Dagsmarkin perustajat harmittelimme kesällä 2016, ettemme voi ruokkia koiriamme kuten ruokimme itsemme eli hyvällä kotimaisella ruoalla.  Ihmettelimme, että miksi suomalaiset koirat joutuvat syömään ulkomailta raahattua kuivamuonaa, vaikka meillä tuotetaan varsin hyvää ruokaa ihmisillekin. Siksi perustimme suomalaista koiran kuivamuonaa valmistavan yrityksen, Dagsmark Petfoodin.

Dagsmark Petfoodin liikeidea on yksinkertainen. Dagsmark tuottaa suomalaisista raaka-aineista Suomessa valmistettua, ravitsemuksellisesti korkealaatuista koiranruokaa kestävällä tavalla. Meille on ollut alusta asti selvää, että reseptiikan ja tuotantoprosessien tulee olla sellaisia, joista voimme puhua ylpeästi ja avoimesti. Haluamme myös omalla esimerkillämme muuttaa nykyistä käytäntöä, jonka mukaan lemmikkiruoan alkuperämaamerkintä ei ole pakollinen.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt yrityksellemme oikeuden käyttää Avainlippua. Meille Avainlippu-alkuperämerkki on merkki laadusta ja todennetusta alkuperästä. Dagsmark-ruoan alkuperämaa on siis aina Suomi, minkä voi todentaa jokaisesta tuotepakkauksestamme. Olemme myös ainoa kotimainen koiran kuivamuonan valmistaja, jonka koko prosessi on Eviran, eli Elintarviketurvallisuusviraston valvonnassa.

Haluamme olla suomalaisten omistama, rakastama ja käyttämä yritys. Haluamme olla mukana sinun ja koirasi yhteisessä arjessa, tarjota hyvät lähtökohdat onnelliselle koiranelämälle.

Dagsmarkin tiimi

Laura Strömberg

perustaja ja toimitusjohtaja
Laumanjohtaja ja porukan kovin luu

Tony Norrgård

tehtaanjohtaja
Täydellisen kuivamuonan metsästäjä

Katja Honkasalo

tuotantopäällikkö
Koiraharrastaja, joka hallitsee erikoisvoittajaluokan liikkeet niin töissä kuin vapaalla

Reija Hoffrén

kehitysjohtaja
Liidaa Dagsmarkin muonat kohti menestystä

Arita Lindblad

kaupallinen johtaja
Konkari, joka saa koirattomatkin himoitsemaan Dagsmarkia

Jessi Landen

myyntipäällikkö

Jasmin Pyykkö

markkinointikoordinaattori
Ketjuttamisen mestari, joka ottaa satavarman kopin

Dagsmark on suomalaista lähiruokaa koirille