Dagsmark SAVO täysravinto aikuiselle koiralle

Suomalaisista raaka-aineista valmistettu kuivamuona koirasi hyvinvointia ajatellen. Ruuassa on maukas ja proteiinipitoinen koostumus ja sulavuudeltaan erinomaiset raaka-aineet. Dagsmark SAVO sisältää mm. kanaa, perunaa, kauraa ja pellavaa.

Dagsmark SAVO ei sisällä vehnää, ei soijaa eikä säilöntä-, aromi-, eikä väriaineita. Ruoka sisältää kaikki koirasi tarvitsemat kivennäisaineet sekä vitamiinit.

SAVO valmistetaan suomalaisista raaka-aineista Etelä-Pohjanmaalla.

Katso tästä ravintosisältö ja ruokintaohjeet »

Viimeinen harppaus matkalla yhä terveellisempää ja maistuvampaa koiranruokaa on nyt tehty ja uusi patentoitu kylmäpuristusmenetelmämme on käytössä.
Uuteen linjastoon siirryttäessä markkinoilla on tällä hetkellä kahta erilaista nappulaa; vanhoja tuttuja ekstruusionappuloita ja uusia kylmäpuristuspellettejä!
Uudet, entistä terveellisemmät ja maistuvammat kylmäpuristustuotteemme tunnistat ”Tuttu tuote–Uusi muoto” -tarrasta.
 
Kuten kaikessa kehittämisessä, joskus vastaan tulee yllätyksiä. Joidenkin pakkausten nappulat jäivät suunniteltua pehmeämmiksi, jonka seurauksena pakkauksissa oli jauhautuneita nappuloita. Jauho tai nappulan pituus eivät vaikuta ruuan tuoreuteen, makuun tai terveellisyyteen, mutta saattaa olla hankalaa syötävää koiralle. Jos olet ostanut tällaisen pakkauksen ja olet siihen pettynyt, niin olethan yhteydessä: info@dagsmarkpetfood.fi

+ + + +

Suomalaisista raaka-aineista valmistettu kuivamuona koirasi hyvinvointia ajatellen.

Ruoka sisältää kaikki koirasi tarvitsemat kivennäisaineet sekä vitamiinit.

Maukas ja proteiinipitoinen koostumus ja sulavuudeltaan erinomaiset raaka-aineet.

Dagsmark SAVO ei sisällä vehnää, ei soijaa eikä säilöntä-, aromi- eikä väriaineita.

Dagsmark on suomalaista lähiruokaa koirille